NIEUWS

Vacatures

2024/10/23

Real count vs frozen count

2024/09/27

Stock issues

2024/07/04

This was SEG Barcelona

2024/05/02

HOTTLET AT SEG BARCELONA - see you next week?!

2024/04/16

Nieuwe vis

2024/04/12

Nieuwe producten Leaflet

2024/04/09

BBQ seizoen is begonnen!

2024/03/25

HOTTLET AT SEG BARCELONA

2024/03/15

Gamba’s, reuzengarnaal of garnaal met kop…

2024/02/22

Nieuwe producten om te ontdekken

2024/02/20

Apero gamma

2024/02/09

NIEUWE PRODUCTEN

2024/01/18

Aanvoerproblemen

2024/01/11

Best wishes for 2024

2023/12/22

Octopus als delicatesse

2023/12/07

Inktvistubes

2023/11/21

Blik achter de schermen bij HFF

2023/10/13

World Seafood Congress 2023

2023/10/01

Hottlet-Event

2023/09/05

Product info

2023/08/29

Product info

2023/08/11

Nieuwe producten

2023/07/18

WE LOVE SEAFOOD

2023/06/29

BBQ producten

2023/05/11

Dit was SEG 2023.

2023/04/28

Brochettes-overzicht

2023/04/25

HOTTLET AT SEG BARCELONA

2023/04/04

Vis in de spotlight : Oreo dory+ John dory (zonnevis)

2023/02/20

WIST JE DAT JE VIS OP EEN ANDERE MANIER ONTIJSD DAN GARNALEN?

2023/02/17

NIEUWE PRODUCTEN

2023/01/23

BEST WISHES

2022/12/21

FEESTELIJKE PRODUCTEN

2022/12/06

NIEUWE PRODUCTEN

2022/11/25

HFF GOES SOLAR

2022/09/14

NIEUWE PRODUCTEN

2022/08/03

HFF GOES SOCIAL

2022/06/21

NIEUW ! BLACK TIGER GARNALEN MET KOP

2022/03/02

NIEUW ! PATAGONISCHE INKTVIS GEKUIST

2022/02/18

NIEUW: KING KRAB CLUSTERS

2022/02/14

NIEUW ! MSC ATLANTISCHE KABELJAUWHAASJES BULK

2022/01/24

NIEUW: HEEKNUGGETS

2022/01/19

Industriezone Blauwe Steen
Heiveldekens 4
2550 Kontich
site@hottlet.be
+32 3 451 31 31
maandag tem vrijdag : 8-12u & 12u30 - 15u
BE0403.656.986

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf zo op de hoogte!