Nieuwe vis

ONZE REF = FRG
Rode poon : een fijne en betaalbare vis met een aangename textuur en een garnaalachtige smaak. Uniek door de knorrende geluiden die hij maakt om te communiceren met soortgenoten, vandaar ook de Duitse benaming “Roter Knurrhahn”.
 

ONZE REF = FPOL
Alaska koolvis is een van de populairste vissoorten. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is hiervoor erg belangrijk. Deze porties zijn bijzonder geschikt om te paneren of voor een heerlijke visschotel.
 

ONZE REF = FSOLPAC
Wie begint er niet te watertanden bij het idee van de visklassieker “sole meunière”, alleen jammer van de prijs. Voor wie op zoek is naar een betaalbaar alternatief is de panklare Atlantische zeetong uit West – Afrika zeker en vast een goed alternatief.

 

ONZE REF = FCODLP
Pacific en Atlantic kabeljauw zijn aan elkaar verwant, maar toch zijn er verschillen : de pacific kabeljauw is het kleine broertje die niet zo groot wordt. Het vlees van de Pacific kabeljauw is net iets steviger en milder van smaak.

 

ONZE REF = MSC FYFM4.5
Scharrolletjes zijn mateloos populair en daar zijn goede redenen voor : de mooie witte kleur van de visfilets, de fijne textuur, de heerlijke smaak. Om het nog makkelijker te maken om ze te verwerken en minder verpakkingsmateriaal te gebruiken bieden we ze nu ook aan in een bulk verpakking.

 

ONZE REF = SKSC
De meest populaire vissen verenigd op 1 spies, een garantie op een topverkoop. De milde smaak van de kabeljauw combineert overheerlijk met de puur natuur smaak van de wilde zalm. Deze spies oogt ook bijzonder mooi door de variatie in kleur, het oog wil ook wat.

Industriezone Blauwe Steen
Heiveldekens 4
2550 Kontich
site@hottlet.be
+32 3 451 31 31
maandag tem vrijdag : 8-12u & 12u30 - 15u
BE0403.656.986

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf zo op de hoogte!