DIEPGEVROREN SEAFOOD MET DE STRENGSTE NORMEN QUA KWALITEIT EN VOEDSELVEILIGHEID

De Hottlet seafood producten vindt u ook terug in het diepvriesvak van uw supermarkt. Hetzij onder onze aantrekkelijke merklabels van EPIC en EPIC Select, hetzij onder het private label van de supermarkt zelf.

Voedselveiligheid van vangst tot bord

Retailers appreciëren uiteraard ook de hoogstaande kwaliteit van onze producten. Ze hechten echter tevens - en terecht - een even groot belang aan de gewaarborgde herkomst van de producten en aan de kwaliteitsprocedures die de producten vanaf de oogst of vangst tot in hun winkelschap hebben gevolgd.

100% gecertificeerd

Hottlet kan deze kwaliteit waarborgen met de internationale IFS Logistics-, IFS Broker-, MSC-, ASC- en AEO-certificaten, die ieder jaar opnieuw geaudit worden.

Koude keten gegarandeerd

Ons kwaliteitssysteem waarborgt een feilloze traceerbaarheid en kwaliteitscontrole op versheid. Onze state of the art koelmagazijnen met 24/7 temperatuurregistratie, verzenddiepvries en gekoelde laadkaaien staan er dan weer garant voor dat de koude keten op geen enkel moment doorbroken wordt.

Wereldwijd netwerk van betrouwbare leveranciers

Een andere kwaliteitsfactor van formaat is ons wereldwijd netwerk van betrouwbare leveranciers met wie we vaak al decennialang zaken doen. We houden daar een nauw contact mee waardoor we de constante kwaliteit van zeer dichtbij kunnen controleren en ook garanderen.

Industriezone Blauwe Steen
Heiveldekens 4
2550 Kontich
site@hottlet.be
+32 3 451 31 31
maandag tem vrijdag : 8-12u & 12u30 - 15u
BE0403.656.986

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf zo op de hoogte!