DIEPVRIES SEAFOOD VAN TOPKWALITEIT VOOR HORECA, GROOTKEUKENS EN CATERING

De EPIC en EPIC Select kwaliteitsproducten worden dagelijks verwerkt in de klassieke horeca (hotels, restaurants, bistro's,..), maar ook in de grootkeuken en catering voor bedrijven, instellingen, scholen, ziekenhuizen, ...

Constant hoge kwaliteit aan eerlijke prijzen

Onze foodservice klanten waarderen niet enkel de hoge en constante kwaliteit van EPIC en EPIC Select, maar ook de eerlijke prijzen en de snelle order verwerking via onze eigen logistieke keten.

Praktische gerechten voor iedere kok

Voor onze foodservice klanten zijn wij onophoudelijk op zoek naar nieuwe producten en nieuwe toepassingen. Zo hebben we een volledig assortiment vis- en seafoodbrochettes die na ontdooien perfect grillklaar zijn. Makkelijk om mee te werken én u kan die zeer eenvoudig personaliseren met een eigen marinade en/of saus.

Altijd mee met de nieuwste foodtrends

Het EPIC en EPIC Select assortiment biedt ook aantrekkelijke producten die passen in de nieuwste foodtrends. Daarin past bijv. ons vegetarisch gamma van zeewiersalade wakame, sojabonen edamame, churros lazo, gepaneerde uienringen, loempia’s en deegflapjes met groentenvulling. Allemaal ingrediënten die uw keuken een hedendaags en trendy imago geven en eigenlijk op geen enkele kaart mogen ontbreken.

Street- en fingerfood van topkwaliteit

Een andere opvallende nieuwkomer is het zogenaamde streetfood dat wereldwijd via foodtrucks op evenementen aanwezig is. Ook daar biedt het EPIC en EPIC Select gamma lekkere en praktische toepassingen met garnalen, scampi’s, calamares, surimi en ook vegetarische fingerfood lekkernijen.

Sushi corner

Tot slot is ook sushi nog steeds erg populair. In de 'sushi corner' van het EPIC en EPIC Select assortiment vindt u alle ingrediënten om smaakvolle en geslaagde sushi bereidingen klaar te maken.

Industriezone Blauwe Steen
Heiveldekens 4
2550 Kontich
site@hottlet.be
+32 3 451 31 31
maandag tem vrijdag : 8-12u & 12u30 - 15u
BE0403.656.986

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf zo op de hoogte!