DIEPVRIES FINGERFOOD

Fingerfood of streetfood is een wereldwijd fenomeen. Het was oorspronkelijk in Azië zeer populair maar is intussen in alle Westerse steden doorgedrongen. Het kan gaan om een snel hapje bij een foodtruck, maar ook om een delicieuze amuse-gueule in een sterrenrestaurant.

Diepgevroren vis en zeevruchten zijn ongelooflijk geschikt om in beide culinaire werelden fingerfood mee te bereiden. Of het nu garnalen zijn, inktvis of surimi,… het zijn allemaal vriesverse producten die bovendien zeer budgetvriendelijk zijn.

Creatieve koks kunnen er voluit hun ding mee doen, want er zijn tientallen variaties mogelijk om op een eenvoudige manier tot verrassend lekkere hapjes te komen.

De keuze is bovendien uitgebreid. Het fingerfood garnalengamma bevat butterfly en torpedo garnalen, scampi fritti, filo en potatogarnaal en oriental mix. Het inktvisgamma omvat calamares romana, rabas, chipirones en tapas en het surimigamma muslitos en perlitas.

Naast het diepgevroren seafood vindt u in het EPIC gamma ook fingerfood producten aan met een groentenvulling, waardoor ze ook inzetbaar zijn in de vegetarische keuken. Dat zijn met name onze loempia's, curry trigons, uiringen en churros.

 

Industriezone Blauwe Steen
Heiveldekens 4
2550 Kontich
site@hottlet.be
+32 3 451 31 31
maandag tem vrijdag : 8-12u & 12u30 - 15u
BE0403.656.986

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf zo op de hoogte!