NIEUWE PRODUCTEN

Onze ref = HLVN
Vannamei easy peel garnalen zijn één van onze topproducten qua verkoop. Toch zijn er nog altijd klanten die de voorkeur geven aan garnaalstaarten die niet easy peel zijn.
Die klanten vinden voortaan ook een product naar hun wens in het EPIC assortiment : headless vannamei garnalen uit India. Een mooie toevoeging aan het al uitgebreide garnalengamma van Hottlet Frozen Foods.
 

Onze ref = PDTOBF 26/30
Onder het motto “het oog wil ook wat” is deze garnaal zeker een voltreffer. De vlinderstijl laat een mooie presentatie toe en nodigt de kok ook uit om creatief aan de slag te gaan.
Een bijzondere marinade, een laagje deeg of panko, de mogelijkheden zijn quasi eindeloos. Een echte aanrader, ook voor feestelijke gelegenheden.
 

Onze ref = FTNS 140P
Tonijn is en blijft een uitermate populaire vissoort. De standaard tonijn porties van EPIC zijn een klassiek diepvriesproduct dat uitermate geschikt is om te bakken of te grillen. De tonijn is eerder bruin van kleur, zoals dat gebruikelijk is bij bevroren tonijn.
Sinds kort bieden we ook weer de premium diepvries tonijn aan. Die is speciaal verwerkt om zijn gebruikelijke rode kleur te behouden en oogt daarom iets aantrekkelijker. In beide gevallen gaat het om yellowfin tonijn.
 

Onze ref = FRF4,5 160UT
Roodbaars is een van de meest verkochte producten omwille van zijn uitstekende prijs – kwaliteitsverhouding. De meeste producten op de markt  zijn behandeld waardoor de prijs gedrukt kan worden.
We bieden zelf ook dit standaard product aan, maar daarnaast hebben we ook een volledig onbehandeld product in het assortiment. Bij dit product komen de culinaire eigenschappen van deze vis nog beter tot hun recht. Ze zijn bulk verpakt in een 4.5 kg karton, ideaal voor grootverbruikers

Industriezone Blauwe Steen
Heiveldekens 4
2550 Kontich
site@hottlet.be
+32 3 451 31 31
maandag tem vrijdag : 8-12u & 12u30 - 15u
BE0403.656.986

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf zo op de hoogte!