DIEPVRIES GARNALEN, GAMBA’S EN SCAMPI’S

Onder het EPIC label biedt Hottlet Frozen Foods reeds decennialang een ruime keuze aan diepvries garnalen, gamba’s en scampi's aan. In de eerste plaats zijn dit de populaire en in aquacultuur gekweekte garnalen: de Vannamei garnalen en de Black Tiger garnalen. Indien gewenst ook met ASC-label.

Daarnaast hebben wij ook in het wild gevangen garnalen in ons gamma, zoals de Argentijnse koudwatergarnaal.

Wij bieden de meeste garnalen, gamba’s of scampi's aan in diverse productvarianten. U kan de garnalen rauw of gekookt krijgen, met of zonder kop, gepeld of ongepeld, met of zonder staartstukje. Daarnaast bieden we cocktailgarnalen en garnaalbrochettes aan, evenals een aantal garnaalbereidingen voor fingerfood en voor sushi zoals sushi ebi.

Interessant om weten is dat we ook real count ingepakte garnalen aanbieden. 

De aanvoer van garnalen is sterk seizoensgebonden en soms is het ook niet makkelijk om producten met elkaar te vergelijken. Gezien het grote en wisselende aanbod geven we graag advies over wat voor u het meest geschikte product is.  

U kan er zeker van zijn dat u diepvries garnalen, gamba’s of scampi’s ontvangt van topkwaliteit. Afkomstig uit de beste regio’s en van de beste producenten, die wij reeds jaren kennen.

 

Industriezone Blauwe Steen
Heiveldekens 4
2550 Kontich
site@hottlet.be
+32 3 451 31 31
maandag tem vrijdag : 8-12u & 12u30 - 15u
BE0403.656.986

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf zo op de hoogte!