DIEPVRIES SCHAAL- EN SCHELPDIEREN

Schaal- en schelpdieren worden door veel gastronomen als het summum van seafood aanzien. Het spreekt dan ook vanzelf dat het EPIC zeevruchtengamma zeer uitgebreid is. 

Het omvat zowel gekweekte als wild gevangen soorten.

Het EPIC schaal- en schelpdierengamma omvat zowel gekende als meer exotische zeevruchten. We bieden Greenshell mosselen aan en blauwe Chileense mosselen. Onze venusschelpen zijn beschikbaar als venusschelpenvlees of in halve of hele schelp. Sint-Jacobsvruchten hebben we in heel veel varianten en origines, ook in het MSC gamma. U kan die bekomen met koraal, al dan niet in schelp, zonder koraal of als lege schelp. 

Het gamma wordt verder aangevuld met scheermessen, rivierkreeftjes, langoestines (Noorse kreeftjes die van nature een oranje kleur hebben), wulken, krab, langoestes en escargots in lookboter. 

Veel schelpdieren zijn democratisch geprijsd, erg lekker en typisch van smaak en voegen vaak een licht exotische toets toe aan een gerecht. Het zijn zonder uitzondering edele producten die de volledige maaltijd naar een hoger niveau tillen.

Zin in gastronomie met lekkere schaal- en schelpdieren? Neem eens een kijkje bij het EPIC schaal- en schelpdierenassortiment.

 

Industriezone Blauwe Steen
Heiveldekens 4
2550 Kontich
site@hottlet.be
+32 3 451 31 31
maandag tem vrijdag : 8-12u & 12u30 - 15u
BE0403.656.986

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf zo op de hoogte!