DIEPVRIES VIS

Er zijn tal van redenen waarom vis uit de diepvries zijn plaats verdient in de gastronomie en in de systeemkeuken. Uiteraard is iedereen fan van verse vis, maar de aanvoer is niet constant en de prijzen op de veiling kunnen sterk schommelen. Een economische keukenplanning met verse vis is dan ook niet gemakkelijk.

Bij diepvriesvis ligt dat anders. Die vis is immers reeds geoogst of gevangen en wordt meteen daarna ingevroren. 

Diepgevroren vis is dus van even goede kwaliteit als verse vis. Het voordeel is dat de food cost voorspelbaar en veel constanter is dan de dagprijzen van verse vis. 

Het EPIC gamma omvat een hele reeks zoet- en zoutwatervissen die aan deze hoge kwaliteitstandaarden voldoen. Ons courant aanbod omvat: ansjovis, sardienen, spiering, tonijn, schelvis, pangasius, kabeljauw, mahi mahi, zeeduivel/lotte, dorie, roodbaars, schol/pladijs, tong, tilapia, schar, zalm, zeebaars, zeebarbeel, snoekbaars, zeebrasem, heek,…

Om u nog beter van dienst te zijn, bieden we veel vis aan in de vorm van filets, haasjes, rolletjes, porties, stukjes, steaks, met vel, zonder vel, zonder kop, gepaneerd, in bulk of afzonderlijk verpakt.

Naast de visserijproducten, al dan niet met MSC-label, vindt u in het EPIC gamma ook een uitgebreid aanbod van gekweekte vis, die in vele gevallen ook duurzaam gecertificeerd is met het ASC-label.

 

Industriezone Blauwe Steen
Heiveldekens 4
2550 Kontich
site@hottlet.be
+32 3 451 31 31
maandag tem vrijdag : 8-12u & 12u30 - 15u
BE0403.656.986

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf zo op de hoogte!