NIEUWE PRODUCTEN

ONZE REF = FGR 120   
Grouper of zaagbaars
 is een vis die voorkomt in subtropische wateren, zo is er bijvoorbeeld ook in de Middellandse Zee een populatie zaagbaarzen.
Ze zijn enorm populair omwille van hun verfijnde vlees. Deze soort kan meer dan een meter lang worden en heeft een bijzondere jachttechniek. Hij blijft roerloos in het water liggen om plots een voorbijkomende prooi naar binnen te zuigen. Die prooien worden dan in de enorme mondholte van de vis vermalen door stevige beenplaten aan de binnenkant van de mond.
 

ONZE REF = FANHC15 WG
Ansjovis 
is een waanzinnig populaire vis in het zuiden van Europa. In de Italiaanse keuken wordt hij vaak gebruikt in sauzen om er extra smaak aan te geven. Maar ook gegrild is ansjovis een echte topper. Vaak wordt hij gewoon als volledige vis gegrild en opgegeten. Voor wie dat toch net een brug te ver is, hebben we een smakelijk alternatief : de hele, uitgenomen ansjovis. Dit product geeft je de volle smaak van ansjovis, maar de ingewanden zijn verwijderd.
 

ONZE REF = PC ... V
Gekookte, gepelde en ontdarmde vannamei garnalen
. Deze grote maten, zonder staartje, zijn ideaal voor een garnalencocktail, een salade of een pastagerecht.
 

ONZE REF = FRF4.5 160UT
Onder andere door de hoge brandstofprijzen en de vertragingen in het wereldwijde containertransport, zijn er tekorten aan diverse vissoorten. Deze roodbaarsfilets zonder vel, volledig onbehandeld voor een hoog rendement,  zijn daarom een goed alternatief voor ons product in zakjes.
 

ONZE REF = MSC FHAD 130
Terug van weg geweest : deze smakelijke vis kunnen we opnieuw aanbieden in porties. In de handige 800g verpakking is het een goed alternatief voor de schelvis haasjes die we normaal gezien in het assortiment hebben.
 

ONZE REF = SCL WS70
Terug van weg geweest : strandschelpen. Ze hebben een subtiele zilte smaak en zijn het ideale ingrediënt voor pasta vongole.

Industriezone Blauwe Steen
Heiveldekens 4
2550 Kontich
site@hottlet.be
+32 3 451 31 31
maandag tem vrijdag : 8-12u & 12u30 - 15u
BE0403.656.986

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf zo op de hoogte!