Receptidee
Sint-Jacobsvruchten met Oosterse saus
Voorbereiding:
30 minuten
Bereiding:
10 minuten
Voorgerecht
4 personen
Ingrediënten
- 3 Sint-Jacobsvruchten EPIC per persoon
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teentje look, geraspt
- 2 cm gember, geraspt
- 2 el tomatenpuree
- 1 el sojasaus
- 2 el witte wijnazijn
- Blikje ananas
- Peper en zout
- Olie
- Gesnipperde bieslook
Bereidingswijze
Stoof de look, gember en ui in wat olijfolie. Voeg de tomatenpuree toe en bak kort mee. Voeg nu sojasaus, azijn en sap van de ananas toe. Breng rustig aan de kook. Snij de ananas in stukjes en
voeg toe aan de saus. Laat inkoken tot de gewenste dikte.
Bak de sint-jacobsvruchten kort op een hevig vuur in wat olijfolie. Serveer met de saus in een schelp of kommetje. Werk af met de bieslook. Smakelijk!