Receptidee
Siciliaanse gevulde inktvis met tomatensaus
Voorbereiding:
20 minuten
Bereiding:
30 minuten
Hoofdgerecht
4 personen
Ingrediënten
- 4 inktvistubes EPIC
- 300 gram broodkruim
- 4 eetlepels kappertjes
- Olijfolie
- Peper en zout
- 2 teentjes look
- Verse basicilum en platte peterselie
- 100 gram geraspte pecorino of parmezan
- 800 gram passata
- 1 ui, gesnipperd
- 1 chilipeper
- 60 ml witte wijn
Bereidingswijze
Maak eerst de saus. Stoof ui en look in wat olijfolie. Voeg de witte wijn toe. Voeg de chilipeper en tomatenpassata toe met watbasilicum. Kruid met peper en zout.
Vul de inktvistubes met een mengeling van gehakte kruiden, broodkruim, kaas en gehakte kappertjes.
Bak de inktvistubes in wat olijfolie en laat ze dan sudderen in de saus.
Serveer met rijst of brood.