Receptidee

Pasta met Ansjovis-tomatensaus en body peeled garnalen

Voorbereiding:

10 minuten

Bereiding:

20 minuten

Hoofdgerecht

4 personen

Ingrediënten

  • 8 ansjovisfiletjes
  • Ongeveer 24 body peeled garnalen EPIC SELECT
  • 2 uien, fijngesnipperd
  • 2 teentjes look, geplet
  • Gedroogde oregano
  • 2 flessen tomatenpassata
  • Pasta
  • Peper en zout
  • Blaadjes basilicum

Bereidingswijze

Stoof de ui met de look in wat olijfolie. Voeg de ansjovisfilets toe en laat ze smelten. De gedroogde oregano mag er vanaf nu ook bij. Voeg de passata toe en laat een kwartiertje sudderen. Kook de pasta beetgaar in een kookpot met ruim gezouten water. Bak de body peeled garnalen in een andere pan in wat olijfolie. Laat de pasta uitlekken en meng onder de saus. Serveer de pasta in een bord met een 6-tal garnalen. Werk af met basilicum.
zonder kop, gestript
90/120 st/kg
Zakje 900g

Ansjovis

met kop, body peeled
08/12 st/750g
Doosje 750g

Black Tiger garnalen

Industriezone Blauwe Steen
Heiveldekens 4
2550 Kontich
site@hottlet.be
+32 3 451 31 31
maandag tem vrijdag : 8-12u & 12u30 - 15u
BE0403.656.986

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf zo op de hoogte!