Receptidee

Gegrilde Patagonische inktvis

Voorbereiding:

5 minuten

Bereiding:

5 minuten

Hoofdgerecht/Bijgerecht

4 personen

Ingrediënten

  • 500 gram inktvis EPIC
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 3 eetlepels limoensap
  • Peper en zout

Bereidingswijze

Spoel de inktvis. Maak een marinade van 3 eetlepels olijfolie en 3 eetlepels limoensap. Laat de inktvis een half uurtje marineren in de koelkast. Haal de inktvis uit de marinade, dep droog en kruid met peper en zout. Grill kort op een hete BBQ. Tip 1: meng de marinade met wat versgesneden kruiden zoals peterselie of koriander en serveer met de gegrilde inktvis. Vergeet geen brood om in de saus te kunnen dippen. Tip 2: Maak een salade met chilipeper, Thaise basilicum, koriander, munt, dun gesneden rode ui, wat gember, look, limoensap en gehakte pindanoten. et de inktvis en geniet van een traditionele Thaise inktvissalade.
Ongekuist
10-12 cm/stuk
Zakje 800 g

Patagonishe inktvis

Ongekuist
10-12 cm/stuk
Zakje 800 g

Patagonishe inktvis

Industriezone Blauwe Steen
Heiveldekens 4
2550 Kontich
site@hottlet.be
+32 3 451 31 31
maandag tem vrijdag : 8-12u & 12u30 - 15u
BE0403.656.986

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf zo op de hoogte!